FJORTON!!! :DTja bloggen, jag fyller år idag så jag har inte haft tid att blogga och sånt, men va på bio med nicole idag vi såg på 21 jump street skit bra rekomenterar den, skit snygg kille i btw :) 

Men ska ha en fortsatt bra fdelsedag så vi hörs när jag har lust att blogga puss ♥

Inspiration ~ TatueringarHittade lite fina bilder på folk med tatueringar på weheartit. Tycker det är skit fint med tatueringar! :) Tycker alla är skit fina men den jag gillar mest är den med korset på ryggen. Vilken bild gillar du mest och varför? 

Skulle du vilja göra en tatuering eller har du någon? ♥


Tävling - Något FintJag är med i en tävling på Filippao.se Om att vinna en refläxskärm eller en liten kameraväska från Fotofyndet, Temat är Något fint och det var därför jag valde den här bilden.

Jag valde den här bilden för att jag gillar vattnet som stanat kvar på spindelnättet efter regnet. Hoppas på att man vinner nu, önska mig lycka till! :)


Captain America

HEJSAN!
Vad tycker ni om att kanske köra igång någon tävling på bloggen? Skriv en kommentar vad ni vill ha för tävling och det kanske blir det du vill! Och så undrar jag om ni kan ge lite tips på vad ni vill att jag ska blogga om. 

Ifall ni har några frågor så är jag tacksam om ni ställer dom i blogresponsen. 


Själv Porträtt


Modell - Jag Fotograf - Caroline


Måndag ):

Hejhej! Idag är det måndag och det är snasrt skola ): Nu är det bara att vänta till sommarlovet. Tänkte lägga in en inspiration bild igen, vad tycker ni om det? Var det kul föra gången jag gjorde det?

Men iallafall så händer det inte så myccket den här veckan, måste nog plugga massor bara.. Kommer hem vid tre så vi hörs då.

✝ Söta kommentarer ✝Hejsan bloggen! Det är sjukt kul att så många kommenterar, och det är jättekul att så många gillar min blogg :) Men jag vill veta vad ni vill ha mer av i bloggen så att jag vet vad ni tycker är kul att läsa om så att ni slutar läsa min blogg. 

Jag är iallafall hos min syster och sov här ifrån igår, idag så ska vi inte göra så mycket men hon ska iallafall installera Photoshop till min dator sen vet jag inte.


Hjälp till med flyttSorry för att det inte har varit någon bra uppdatering idag men ska försöka skriva några inlägg nu så att ni har lite att läsa. Efter jag hjälpte till och flytta så träffade jag Nicole och sen så mötte vi upp hennes killkompis.
Men vi hörs lite senare!

Blogg.se appen


Jag tycker att blogg.se appen borde vara bättre så att man kan svara på kommentarerna och så att man kan se exakt vad man har för statistik och att den är bättre liksom.

Vad tycker du om appen använder du den?

 

 


Prag


Modell: Caroline Fotograf: Jag 

Sjukt fina dom blev Caroline, Du är grymt duktig på att vara modell och så är du grym på att redigera. 
Vilken bild tycker du var finast?


CRAZY!


Coola bilder jag och Caroline tog med hennes studio blixtrar.

Hejhej, snart fyller jag år! :D Det är exakt 10dagar kvar tills jag fyller år. Yeeeah! 
Jag och pappa och hans tjej ska snart gå ut och ta en promenad i solen och sen ska vi äta ute här i karlstad sen ska vi åka bil i 3 timmar hem ): Men vi hörs senare, puss.


Sista dagen i karlstad


I kväll så bär det hem mot stockholm igen :) Saknar mitt rum och mina vänner, har inte varit hemma på en vecka. På fredag så ska jag hjälpa till och flytta med min syster och sen sover Nicole kanske hemma hos mig sen på lördag till söndag sover jag nog hos min syster, så det är fult upp när man kommer hem ändå.

Usch snart är det skola igen det känns som det här lovet har gått skit snabbt. Har iallfall varit i prag och haft det bäst med Caroline och det är så tråkigt att man inte får träffa henne oftare än vad jag gör ):

Bloglovin


Hej bloggen, har fått ganska många kommentarer att man tycker min blogg är bra och så blir jätteglad av det! Men det skulle vara jättekul om fler skulle följa mig på bloglovin, och ni får jätte gärna skriva vad ni tycker jag ska skriva om på bloggen och ifall jag ska ha någon tävling och så :)


Inspiration ~ Jeans shortsSjukt snygg jeans shorts jag hittade när jag kollade runt lite på weheartit. Jag har ju köpt ett par shorts idag och ska ju göra om dom lite. Man får ju massor med ideer när man ser alla dom här skit snygga shortsen. GE MIG DOM! ♥

Vet du vart man kan hitta nitar och sånt som man kan göra om sina shorts med så skulle jag bli jätteglad om du slängde in en kommentar, tack. Och kom med ideer hur jag ska göra mina shorts.


Shoppat med pappa

Saknar mitt blonda hår. :/

Hej, jag är i Karlstad och hälsar på pappas tjej. Men jag och pappa passade på och kolla lite i shopping centrena, och hittade lite grejer. Jag vissar grejerna när jag kommer hem från karlstad. Hittade iallafall ett par jättefina shorts, som jag hade tänkt att jag skulle göra om och sätt på typ nitar.

Så om du vet en bra affär som man kan köpa sånt så får du jättegärna slänga in en kommentar.